Inschrijvingen kamp 2022

1 juli t.e.m. 8 juli 2022

Dag KLJ’ers en KLJ’sters,

Hier zijn we weer met de kampuitnodiging voor dit jaar. Diegenen onder jullie die er vorig jaar ook bij waren weten beslist nog wel dat we ons daar in Florenville goed geamuseerd hebben. Dit jaar gaan we er alles aan doen om opnieuw een topkamp in elkaar te steken! We gaan deze zomer op kamp van vrijdag 1 juli tem vrijdag 8 juli. Verdere info over vertrekuur en dergelijke volgt nog. We kunnen wel al zeggen dat we dit jaar een heel stuk verder van huis gaan dan vorig jaar. Lees hieronder ook zeker even onze kampregels. Een kampinfo volgt nog op 17 juni om 19u30 in ons lokaal. Klik hier om in te schrijven. Inschrijven kan tot 15 juni.

Als je om de een of andere reden het kamp niet volledig kan meemaken, zouden we je willen vragen om dit vooraf te melden op het inschrijvingsformulier. De regel is dat je samen met de groep vertrekt of samen met de groep naar huis komt. 4 dagen in het midden inspringen is dus niet mogelijk. Graag zouden we dan willen dat je minstens de helft van het kamp meemaakt. Afspreken is dus de boodschap!

Hopelijk tot op kamp

De leiding van KLJ Wichelen

 
 
 
 
Er worden geen alcoholische dranken toegelaten, tenzij op uitdrukkelijk toelating van de leiding, zowel voor +16 als -16. Binnen wordt niet gerookt, peuken verdwijnen niet in de zak, maar in de voorziene blikken potten die buiten staan. Ook wordt er niet tijdens activiteiten gerookt! Eigenlijk wordt er liefst niet gerookt. Geen jongens op de slaapzaal van de meisjes en omgekeerd. Wegens een gemeenschappelijk wasplaats zullen ook hier de regels duidelijk op het kamp zelf wel meegedeeld worden. We staan op om ± 7u30 en gaan vroeg genoeg gaan slapen (22u30). Het kampterrein wordt niet verlaten zonder toestemming. We respecteren de stilte vanaf 22u00. Iedereen neemt actief deel aan alle activiteiten, tenzij een gegronde reden kan voorgelegd worden. Door inschrijving verbindt de deelnemer zich tot de naleving van het reglement. Er gaat namelijk een trein naar huis...
CAPTCHA
Dit veld is om te testen of je een machine of persoon bent om spamberichten te voorkomen.