Hulst Kermis 2020

We hadden het graag anders gezien, maar met spijt in het hart delen we jullie mee dat 2020 – wat oorspronkelijk een feestelijk jubileumjaar zou worden voor onze geliefde wijkkermis en de 3 organiserende verenigingen (Klj WichelenFERM Wichelen en Landelijke Gilde Wichelen) – het eerste jaar zonder Hulst kermis zal worden.

En ook al dienen de concrete beslissingen voor dit soort evenementen nog verder uitgewerkt te worden, nu al staat het voor ons vast dat de coronacrisis en de daarmee gepaard gaande maatregelen en onzekerheden de komende maanden het ons niet zullen toelaten Hulst kermis te organiseren in het vertrouwde formaat zoals jullie dat verwachten en wij het willen aanbieden.

Maar bovenal willen we gezondheid boven traditie stellen. Met deze beslissing proberen we dan ook vooral onze vele eigen medewerkers, maar ook jullie - trouwe bezoekers uit alle leeftijdsgroepen - te beschermen. Afhankelijk van de mogelijkheden en de eventueel dan nog geldende maatregelen, bekijken wij momenteel nog of we een heel beperkte, vervangende buitenactiviteit voorzien zodat we elkaar toch eens kunnen ontmoeten. Maar ook daar hebben we nog geen zekerheid over.

Communiceren doen we uiteraard van zodra meer nieuws bekend is via onze Facebookpagina en website. 

Uiteraard hopen wij nu al dat we al onze medewerkers, partners en bezoekers op wie we jarenlang konden rekenen, volgend jaar gezond en wel terug kunnen zien voor editie 2021! 

Alvast bedankt voor jullie begrip. Draag intussen zorg voor jezelf en de anderen!